Spring Tjejmilen i år

Den 2 september 2017 är det dags för Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer. För 34:e året i rad samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer. Och för att uppleva något riktigt mäktigt när hela Stockholm vibrerar av tjejkraft. Välkommen till en dag laddad med energi, glädje och tävlingsnerver
Till anmälan >>

Gott Nytt träningsår

Visst är det härligt med ett nytt år, nya mål och nya föresatser. Vi välkomnar dig till Tjejmilen 2017. Självklart vill vi att du ska känna att du får att hjälp du behöver i din träning mot Tjejmilen. Därför har vi både effektiva träningsprogram (som drar igång i april) och omtyckta träningsgrupper (även på distans).
Läs om träningsgrupper >>

Filmen från Tjejmilen

Vi hoppas att du precis som vi, blir glad och springsugen när du ser filmen från Tjejmilen 2016. Titta på filmen och upplev den magiska känslan som uppstår när nästan 25 000 tjejer samlas på Djurgården i Stockholm för att springa Tjejmilen.
Till filmen >>

Anmälan till Lilla Tjejmilen är öppen

Lilla Tjejmilen är en härlig och inspirerande löparfest för alla tjejer mellan 5 och 13 år. Loppet avgörs på Gärdet i Stockholm, lördagen den 2 september 2017, i samband med Tjejmilen.
Info och anmälan >>

Se bilderna från Tjejmilen 2016

Precis som vanligt hade vi flera duktiga fotografer ute längs banan och vid start och mål. Det är fantastiskt att se glädjen och all positiv energi som alla deltagare utstrålade under loppet. Titta på bilderna nu. Titta på dem igen om du behöver lite uppmuntran någon dag.
Till bilderna >>